L’equip de la Cala, desconegut, perd a Roquetes per 6 gols a 3

Els caleros, molt desencertats en els primers minuts, perdien per 2 a 0 en el minut 7 de partit.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 6 gols a 3 a Roquetes. Els caleros, molt desencertats en els primers minuts, perdien per 2 a 0 en el minut 7 de partit. Tot i el marcador desfavorable, els de l’Ametlla de Mar van gaudir fins i tot de més ocasions que el rival per emportar-se la victòria.

El de dissabte era un partit per sumar tres punts més. Era una oportunitat d’or per oblidar les ensopegades de Benissanet i la Rapitenca, però no va ser així. Amb un començament per oblidar i una inseguretat defensiva que els de l’Ametlla de Mar no han tingut en tota la temporada, van encaixar dos gols en els primers 7 minuts de partit. Per contra, tot i marcar dos gols abans del descans, els caleros van tenir suficients ocasions de gol per a anivellar el marcador. David Alcalà escurçava distàncies al minut 10, però no serviria de gaire. És més, dels sis primers xuts a porta dels roquetencs, cinc van acabar en gol. Miguel Reverté va posar el 5 a 2 poc abans del descans.

A la represa, Miguel Reverté feia el 5 a 3 en el minut 67 i pareixia que es podia remuntar. Les ocasions que es van repetir a la segona part, però el desencert va acabar condemnant als de l’Ametlla de Mar.

Va ser un partit estrany en el qual, el Roquetenc es va emportar els tres punts amb una facilitat anotadora que no es va reflectir al damunt del terreny de joc, on els caleros si van igualar els roquetencs.

Un penal en els últims minuts va posar el 6 a 3 definitiu en el marcador. Ivan Romeu és l’entrenador calero.

Amb aquest resultat els de l’Ametlla de Mar amb 24 punts s’han situat a la 6a posició d’una classificació, que després de recuperar els partits ajornats, ja encapçala l’Ebre Escola Esportiva amb un punt de diferència sobre la Rapitenca B i tres sobre el Jesús i Maria, a manca de dos partits per disputar.

El pròxim partit de la Cala serà a casa davant del Jesús Catalonia, amb qui s’està jugant la 4a posició final.