Des d’aquest dimarts, dotze establiments locals llueixen una decoració d’estiu

Comparteix

Es tracta de la 1a mostra d’aparadors i decoració interior ‘Benvingut estiu!’ que ha organitzat la regidoria de Comerç.

L’Ajuntament de L’Ametlla de Mar, mitjançant la Regidoria Comerç, ha convocat la primera edició de la mostra d’aparadors i decoració interior ‘Benvingut estiu!’. La mostra, que s’allargarà fins al 15 de juliol, té com a objectiu promoure i incentivar el comerç local.

La temàtica de la mostra és  ‘L’Estiu i el bon temps’, és a dir, els dotze establiments participants han escollit articles relacionats amb la platja, les vacances, la natura o les flors  per decorar els seus aparadors i l’interior.  Maite Boquera és la regidoria de Turisme, Comerç i Civisme.

Per poder seguir la mostra, l’Àrea de Turisme, Comerç i Civisme ha editat un plànol amb la ubicació de tots els establiments participants.

Comparteix