Taula rodona sobre la llei trans i diferents conceptes amb el jovent republicà

Comparteix

Serà dissabte a les 12 h a la plaça Nova.

Aquest dissabte, a les 12 h i a la plaça Nova, el jovent republicà de les Terres de l’Ebre durà a terme una taula rodona sota el nom ‘Projecció de la llei trans. Demandes, mancances i necessitats del col·lectiu’. L’acte comptarà amb la presència de la Jenn Díaz Ruiz, diputada al Parlament, i les activistes Lílit Bardí Martí i Fina Campàs.

A l’acte es tractaran temes com el sexe, el gènere, transsexual-transgènere, interseccionalitat, rols de gènere i política amb visió de gènere. També s’explicaran els topalls, límits, estereotips i rols imposats i associats a les persones trans d’una manera global.

La secretària de feminismes i Igtbi+ del Jovent Republicà de les Terres de l’Ebre, Noèlia Sancho, qui obrirà l’acte, explica que «l’acte està dividit en tres parts».

Per últim, a la tercera part es farà un debat sobre la llei trans partint de la pregunta si es considera necessària i per què. I finalment s’obrirà el debat al públic. L’acte conclourà amb la secretària de comunicació d’ERC La Cala, Céline Borràs.

Comparteix