La cursa Half 100% torna a l’Ametlla després d’un any d’absència

Comparteix


Diumenge dia 13 de juny, tindrà lloc a l’Ametlla de Mar la 100% Half, triatló de mitja distància puntuable per la Copa Catalana de Half, que complementen les proves d’Empuriabrava i Platja d’Aro.

Simultàniament, també es disputarà la 100% Tri, una prova de distància olímpica menys exigent que també puntua per a la Copa Catalana junt amb les proves d’Empuriabrava, Platja d’Aro i l’Estartit.

Els 450 participants inscrits hauran d’afrontar tres modalitats esportives. Per una banda, la natació en aigües obertes amb un recorregut de 1.900 metres previst a la zona del Passeig Marítim i la platja de l’Alguer, que serà de 1.500 metres per als inscrits a la 100% Tri.

També hauran d’afrontar un trajecte de 90 quilòmetres en bicicleta que transcorrerà entre el Passeig Marítim i la zona de l’Almadrava, accedint per la carretera de l’Empalme i Mas Platé, un circuit al qual es donaran quatre voltes en el cas de la 100% Half i dues voltes en la 100% Tri equivalents a 40 quilòmetres. Sònia Jurnet membre de DiverSport.

Per últim els triatletes hauran de cobrir una distància de 21 quilòmetres de cursa a peu entre la zona de boxes que s’instal·larà a l’aparcament del port pesquer i l’Estany, que transcorrerà per la carretera d’accés sud i a la que es donaran quatre voltes en la distància llarga i dues voltes en la distància olímpica equivalents a 10 quilòmetres.
Al llarg de tot el matí i primera hora de la tarda, hi haurà restriccions al nucli urbà i als accessos a la població i per tant, es recomana als ciutadans que s’informin dels horaris i limitacions.


Restriccions
La policia local informa que per tal motiu, quedarà prohibit estacionar a partir de les 23.00 h del dissabte 12 de juny als següents carrers:
Av. Hispano-Italiana, Av. Batlle Pijoan, Passeig Marítim, Carretera del Port, Plaça Canó, Últim tram del carrer Cala Joanet, C/ Camarles des del C/ Cala Joanet fins Roques Daurades, C/ 11 de setembre, C/ Joan Baptista Gallart i C/ Dels calafats.
Així Mateix el diumenge 13 de juny quedarà tallat el trànsit d’aquests mateixos carrers, de la TV-3025 i de la carretera de la Costa, des de les 07:00 h fins a la finalització de la cursa, estimada sobre les 14.00h
L’accés a l’Hotel Ametllamar i al Càmping Village Platja s’haurà de realitzar per la Carretera de Roques Daurades i l’accés al Càmping Nàutic pel camí de servei que uneix la rotonda Rems i Mans amb el camí de Tres Cales.

Comparteix