Torna la Nit de Poesia al Carrer amb els guanyadors dels premis literaris de 2021

Comparteix

Serà dissabte a les 22 h a la plaça Joan Miró.

Aquest dissabte dia 12 de juny, encara que amb un format més reduït, torna la Nit de Poesia al carrer, la vetllada literària organitzada per CalaCultura, que l’any passat i a causa de la pandèmia no va poder celebrar-se.

L’acte tindrà lloc a l’escenari habitual de la plaça Joan Miró a partir de les 22h de la nit i CalaCultura ha hagut d’adaptar el format a les exigències que marquen les mesures de seguretat per la pandèmia, tant pel que fa al format com a l’aforament.

Així i tot, la vetllada comptarà amb l’atractiu de conèixer els guanyadors del 29è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i del 12è Premi Nit de Poesia al carrer. La presència dels guanyadors servirà per homenatjar-los i lliurar-los el premi, 1.500 €. Cal recordar que les obres guanyadores són editades per Pagès Editors.

En el transcurs de la nit, intervindran diversos membres de CalaCultura i els guanyadors oferiran una pinzellada de les seves obres, tot i que la vetllada guarda sorpreses i interrogants, que Joan Callau, coordinador de CalaCultura, no ha volgut desvetllar per guardar l’interès del missatge.

El Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i el Nit de Poesia al carrer són premis organitzats per CalaCultura amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Comparteix