La Cala desaprofita un penal i perd 3 a 1 a Batea

Els de l’Ametlla de Mar han baixat a la 7a posició amb 13 punts.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre per 3 gols a 1 al camp del Batea. Els caleros es van avançar en el marcador, tot i que els de la Terra Alta van remuntar a la primera part. Un penal a favor errat amb el 2 a 1 al marcador a l’inici de la segona part va poder canviar el signe del partit.

Nova derrota dels de l’Ametlla de Mar davant d’un dels equips forts de la categoria. Els caleros van donar la cara al camp d’un reforçat Batea i fins i tot, després de diverses oportunitats, es van avançar en el marcador amb un gol de Miguel Reverté. El Batea va remuntar als minuts 28 i 42 en les poques ocasions que va tenir i es va arribar al descans amb el 2 a 1. A l’inici de la segona part, els de l’Ametlla de Mar van desaprofitar un penal a favor que va aturar el porter terraltí.

Si la 1a part va ser per als caleros, la segona va tenir al Batea coma clar dominador.El 3 a 1 va ser el segon gol de Ferri i va arribar al minut 80. El davanter del Batea porta 13 gols amb 7 partits.

Ivan Romeu és l’entrenador de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar, que van afrontar el partit amb baixes i jugadors amb problemes físics. De fet als lesionats, cal afegir a Sam Garcia, Sergi Callau i Jordi Boyer que van haver de ser substituïts per problemes físics. Durant el partit va debutar Josep Madrid, que en principi no volia jugar aquesta temporada i Miki Franch, exjugador del Reddis que reforçarà l’equip. Els de l’Ametlla de Mar han baixat a la 7a posició amb 13 punts. El pròxim partit el juguen a casa davant del Flix.