El filial guanya clarament al Xerta i suma la primera victòria

Els caleros van guanyar 4 gols a 0 davant del Xerta.

L’equip filial de la SCER de l’Ametlla de Mar, que milita a la 4a Catalana, va guanyar dissabte el primer partit de la tempirada, i ho va fer per 4 gols a 0 davant del Xerta. Els caleros, van ser més consistents que en els anteriors dos partits i ja a la mitja part, van marxar al descans amb un 3 a 0 quasi definitiu.

Primera victòria de la temporada, a casa i davant de la seva afició del Filial de la Cala, que rebia al Xerta, un dels tres equips millor classificats a la categoria. Així i tot, els caleros van ser molt superiors al rival i el marcador hauria pogut ser més elevat.

Els caleros es van avançar en el marcador en el minut 15 amb un gol de Marc Medrano i un minut després Joan Vendrell, establia el 2 a 0. Abans del descans, Genís Consarnau feia el tercer i pràcticament acabava amb les aspiracions xertolines.

A la segona part, Joan Vendrell va fer el 4t gol del partit i el seu cinquè aquesta temporada i els caleros van saber mantenir la solidesa i sumar els tres primers punts a la categoria.

Xavi Subirats, entrenador de l’equip, es mostra satisfet pel resultat i pel joc de l’equip.

Ara els de l’Ametlla de Mar són 4s a la classificació amb 3 punts i el pròxim cap de setmana tenen jornada de descans.