El juvenil treu un valuós empat del Camp del Futbol Formatiu

Comparteix

Empat de dos gols del juvenil calero i l’equip A del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre al partit disputat dissabte passat.

L’equip de futbol juvenil de la SCER de l’Ametlla de Mar va empatar a dos gols a Camarles davant de l’equip A del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Els caleros amb molta menys preparació, van posar contra les cordes un dels favorits de la categoria.

L’equip de Juanjo Balfegó debutava dissabte a la competició oficial aquesta temporada, un campionat de lliga exprés que es jugarà a una sola volta i que es tradueix en vuit únics partits que decidiran l’esdevenir del Grup 13 de la 1a Divisió.

Els caleros van treure un valuós empat a dos gols del camp del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre A. Els caleros, amb només tres setmanes de preparació per a la lliga i davant d’un equip més rodat i amb mesos d’entrenament al darrere, van estar a punt de donar la sorpresa.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar en el marcador al minut 43  mitjançant Josen, que minuts abans havia tingut una altra clara ocasió amb el cap. Seriosos en defensa, no es van oferir concessions al rival en tota la primera part. Temps de començar la segona, Guillem aprofitava una jugada de Josen per banda per establir el 0 a 2.

El resultat va esperonar el rival, que va començar a posar pressió sobre els caleros, que van fer una baixada física, encaixant l’1 a 2 al minut 63. Aquesta pressió va portar el 2 a 2 al minut  79 , coincidint amb els millors moments de l’equip establert a Camarles. El sobreesforç en defensa dels de l’Ametlla de Mar i actuacions de mèrit del porter calero, van fer possible mantenir l’empat a 2 final.

Juanjo Balfegó, entrenador de l’equip es mostrava orgullós de l’equip.

Després d’aquest empat, els de l’Ametlla de Mar són 3 s amb 1 punt. Ara no jugaran fins al cap de setmana del 9 i 10 d’abril aquí a casa davant de l’Olímpic Mora d’Ebre.

Comparteix