Detenen a l’Ametlla de Mar tres homes per tràfic de drogues

Comparteix

A banda també aquest dimarts a la matinada, s’ha detingut un dels autors d’un intent de robatori a Les Tres Cales.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Una dotació policial circulava amb un vehicle de paisà per l’AP-7 quan un vehicle els va avançar a gran velocitat. El van poder aturar a la sortida de l’Ametlla de Mar i en demanar-los explicacions els tres homes van donar versions contradictòries i poc fiables als agents sobre la seva ocupació i destí.

En escorcollar-los els hi van trobar 7.910 euros i un quilo d’haixix en 160 embolcalls amagats a l’interior de la porta del maleter, i van quedar detinguts. Aquest divendres han passat a disposició del jutge de guàrdia de Tortosa i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Un detingut per robatori a Les Tres Cales

Al voltant de la 1 h de la matinada d’aquest dimarts, els Mossos d’Esquadra, amb el suport de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, han detingut un individu que hauria intentat un robatori a un habitatge del carrer Joan d’Almenara de la Urbanització Les Tres Cales.

La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha rebut l’avís i ha activat als Mossos d’Esquadra. L’acció ha estat perpetrada per dos homes, un dels quals no ha estat localitzat. Un dels habitants de la casa ha estat agredit en sorprendre els intrusos a dins de casa. La detenció s’ha realitzat producte de la recerca que han fet els cossos policials, després que els dos homes han fugit pel jardí.

Comparteix