Les Jornades de la Galera finalitzen amb més de mig miler de menús servits a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les pròximes jornades seran les de la Tonyina Roja.

Diumenge passat van finalitzar les Jornades de la Galera, la cita gastronòmica, que s’ha celebrat a les quatre Viles Marineres de les Terres de l’Ebre, entre el 5 i el 28 de març. Concretament, els cinc restaurants del municipi que han participat, han elaborat 650  menús.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, valora molt positivament les jornades i comenta que enguany les xifres han estat més baixes, a causa de la situació que estem vivint.

Les següents Jornades Gastronòmiques previstes al municipi seran les de la Tonyina Roja, entre el 23 d’abril al 9 de maig. Unes jornades on es serviran menús gastronòmics als restaurants i també tapes als bars, amb la Ruta de la Tapa Roja.

Comparteix