Tallada l’AP-7 a l’Ametlla de Mar per l’incendi d’un camió

Comparteix

L’incident es va produir aquest dilluns sobre les 16 h de la tarda.

L’autopista AP-7 va ser tallada  aquest dilluns per l’incendi d’un camió al punt quilomètric 301, en direcció València, sobre les 16 h de la tarda. Dimarts al matí, encara hi havia un carril tallat, per la retirada del vehicle i la circulació era intensa.

El camió, que transportava cotxes, es va començar a incendiar per causes que es desconeixen. Segons van informar els Bombers, que van desplaçar cinc dotacions fins al lloc de l’incident, no va constar cap persona ferida. 

La calçada es va tallar completament i es van desviar els vehicles per la sortida 39, de l’Ametlla de Mar. Un cop es va retirar el camió del mig del carril, es va obrir un carril de l’autopista. El dimarts al matí es va tornar a tallar la via per la retirada total del camió i a les 14 h de la tarda, va quedar solventada la incidència.

Comparteix