Sempre A Punt- Programes sencers

Comparteix

06/05/2021 – Avui dijous te lloc el Dia Internacional de la Osteogènesi Imperfecta coneguda com malaltia d’Ossos de Vidre, avui també és el Dia Internacional sense Dieta per crear consciència sobre quin tipus de dieta fem i lluitar contra la discriminació cap a les persones amb sobreprès, n’hem parlat al tema del dia! Nova junta al Club Nàutic de l’Ametlla de Mar, hem conegut al seu president Jaume de Yebra i vicepresident, Jordi Margalef avui a l’entrevista, i no hem marxat del port perquè també hem parlat amb Joan Ramón Llambrich per saber com ha anat la pesquera aquesta setmana. I com cada dia, no hi han faltat les notícies locals, titulars de la premsa, l’oferta de treball, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera

05/05/2021 – Com cada dimecres Portaveus, aquesta setmana amb el torn de Junts per l’Ametlla de Mar, les regidores Eva del Amo i Neus Balfegó han fet un repàs a l’actualitat política. Hem parlat del dia Mundial de la Higiene de mans, del dia internacional de la malaltia Celíaca, també del Dia internacional de les Llevadores i del Dia del patrimoni Mundial Africà, celebracions que tenen lloc avui. També hem explicat alguns errors que cometem a l’hora de congelar i descongelar el pa. Temps de lectura amb Dani Boquera. I com cada dia, no hi han faltat les notícies locals, titulars de la premsa, l’oferta de treball, comunicats, les efemèrides, avui felicitant grans veus de la cançó com Raphael o Adele, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera

04/05/2021 – Avui és Sant Froilà, dia de Stars Wars, Dia de l’Asma, i Dia internacional del Bomber Forestal. Hem explicat una nova tendència com és el DIY, saps de que és tracta? també hem explicat notícies curioses que s’han fet virals… Isabel Betoret, secretària de la confraria de pescadors ens ha acompanyat a l’entrevista i com cada dia, no hi han faltat les notícies locals, titulars de la premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

03/05/2021 – Primer programa de Maig, us hem explicat curiositats, commemoracions i dites que envolten el “mes de Maria”, Avui és el dia Mundial de la llibertat de Premsa, dia en que hem recordat els afusellaments del 3 de Maig de 1808. A l’entrevista ens ha acompanyat Eli Bonfill. Hem sortejat dues entrades per anar demà al concert de Julia M. Figueres al Metropol de Tarragona en el seu primer concert en solitari, l’apartat de cuina gentilesa del Restaurant Mestral i com cada dia, no hi han faltat les notícies locals, titulars de la premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

30/04/2021 – Tanquem el mes d’abril amb l’entrevista amb l’alcalde Jordi Gaseni, Avui dia Internacional del Jazz us hem explicat moltes curiositats sobre aquest estil musical sorgit a Nova Orleans. Sabies que avui es la Nit de Walpurgis a molts llocs d’Europa?? Com cada divendres propostes per gaudir del cap de setmana a la nostra població i el repàs al Butlletí local Quatre Cantons. I com cada dia, no hi han faltat les notícies locals, titulars de la premsa, l’oferta de treball, comunicats, efemèrides, avui recordant entre altres al cantant de soul Ben E. King, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb un clàssic Born in the USA.

29/04/2021 – Avui dijous és el Dia de la Dansa i el Dia del Gos Guia, per això avui hem conegut més detalls d’aquests nobles animals. Hem recordat a un mestre del cinema que ens deixava un dia com avui als 80 anys, Alfred Hitchock. A l’entrevista hem conversat amb la Cap d’Estudis de l’EMMA, l‘Anna Vizcarro en motiu de l’inici de les matriculacions dilluns. Avui darrer dia que les barques de l’arrossegament van a la mar, hem connectat amb la Confraria de Pescadors, i com cada dia, no hi han faltat les notícies locals, titulars de la premsa ,connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

28/04/2021 – Com cada dimecres Portaveus, aquesta setmana amb el torn d’Entesa amb el regidor Antonio Espuny. Temps de lectura amb Dani Boquera. Avui és el Dia de Sardenya, també es celebra el Dia Internacional de la Seguretat i Salut al treball, Dia Internacional de Conscienciació sobre el soroll i el Dia del Bacteriòleg i del Laborista Clínic. Hem parlat de l’eruga processionària, símptomes que ens pot causar el seu contacte i com actuar. I com cada dia: notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui recordant la mort de Mussolini amb el Bella ciao.

27/04/2021 – Dia de la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya, hem explicat moltes curiositats i llegendes que envolten la Moreneta i la muntanya de Montserrat. Avui és el Dia Mundial del Disseny i el Dia del Codi Morse. A l’entrevista ens ha acompanyat Susana Encinas des de l’OAC per explicar-nos quins tràmits cal fer per obtenir l’idCat. Com cada dimarts us hem explicat diferents noticies curioses que ens han cridat l’atenció, i com cada dia: notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

26/04/2021 – Encetem setmana parlant del nou pla de desescalada i com ens afecten les noves mesures que entren en vigència avui. Avui dilluns dia de la Propietat Intel·lectual, Dia internacional de la Visibilitat Lèsbica, Dia Internacional en Record del Desastre de Chernóbil, avui fa 35 anys. També hem pres nota d’algunes recomanacions per organitzar el nostre rebost. Hem cuinat per gentilesa del Rest. Les Veles un deliciós Brownie. A l’entrevista ens ha acompanyat el Patró Major: Miquel Brull, i com cada dia: notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

23/04/2021 – Avui és dia de dracs, cavallers, princeses i prínceps, roses, llibres, poemes, llegendes, enamorats…… per això us hem preparat un programa especial de Sant Jordi amb la col·laboració de l’escola Sant Jordi, l’Ins Candelera, l’Onada, el Centre Ocupacional de la Fundació Mercè Pla, També alguns dels nostres oients hi han volgut col·laborar amb les seves aportacions com la Isabel Betoret, L’Abel Borràs i la Farmàcia Aytés. Hem escoltat les recomanacions dels autors locals. A l’entrevista Josep Tomàs Margalef ens ha explicat l’obra de teatre que representaran aquesta tarda per als més petits a la Sala: La llegenda de Sant Jordi. També hem escoltat Sant Jordi en 6 cançons. Hem sortit al carrer i us hem atansat des de la Plaça Nova l’ambient que es respira amb motiu de la Diada, parlant amb les llibreries, floristeries i escriptors locals, i com cada dia, no hi han faltat les notícies locals, titulars premsa, avui també el botlleti Quatre Cantons, l’oferta de treball, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera. Desitgem que el gaudiu!!! Bon Sant Jordi per a tothom!!!!

22/04/2021 – Amb motiu avui del Dia de la Terra hem comentat algunes dades curioses que l’envolten. A l’entrevista ens ha acompanyat la Regidora Maite Boquera per parlar-nos de l’inici de les Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani que s’inicien demà divendres. Avui també us hem fet diverses propostes al municipi de cara al cap de setmana, i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

21/04/2021 – Avui és el Dia de la Creativitat i la Innovació, hem comentat com podem descobrir els nostres potencials. Hem recordat a Prince i la Nina Simone. Com cada dimecres Portaveus, aquesta setmana amb el torn de C’s amb Josep Mª Figueres, avui un “temps de lectura” especial davant la proximitat de Sant Jordi des de la Biblioteca amb Dani Boquera… i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

20/04/2021 – Avui dimarts és el Dia de la Llengua Xinesa i Dia Mundial de la Marihuana, hem explicat el perquè. Temps de maduixes…. Però les saps escollir a l’hora de fer compra? Avui ens han acompanyat estudiants d’infermeria per explicar-nos la campanya de donació de sang a Tortosa divendres i dissabte. També hem conegut la proposta literària d’un altre escriptor local José Antonio Pineda. També hem dedicat uns minuts a comentar algunes notícies curioses que s’han fet virals I com cada dia: notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

19/04/2021 – Encetem setmana parlant amb Mohamed Aidí qui ens ha explicat l’inici del Ramadà de la comunitat Musulmana de l’Ametlla de Mar. Avui se celebra el Dia de l’Aborigen Americà, Dia Mundial dels Simpson i Dia Mundial de la Bicicleta, motiu pel qual hem comentat algunes curiositats. També hem après a preparar un costellar de porc amb Tomàs Also. I com cada dia: notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera .

16/04/2021Dia Mundial de la Veu, avui consells i aliments adients per a cuidar-la. També és celebra el Dia Internacional contra l’esclavitud infantil i Dia Mundial de l’Emprenedoria. 16 d’abril dia en que s’apagava la veu de Nino Bravo, avui l’hem recordat. L’alcalde Jordi Gaseni ha estat al nostre programa, també hem connectat amb la Confraria de Pescadors, i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera .

15/04/2021 – Avui és celebra el Dia Mundial de l’Art. Dia en què hem felicitat als cantants Lluis Gavaldà i Luis Fonsi, també hem recordat al cantant Pedro Infante i l’actriu Greta Garbo. Saps que la teva casa et pot afectar a la teva salut? Avui ho hem explicat. També hem xerrat amb el calero Miquel Callau qui acaba de publicar la novel·la “Per Evangèlica Dicta” . Propostes de cara al cap de setmana i com cada dia… no hi ha faltat les notícies locals, els titulars de premsa, l’oferta de treball, els comunicats, les efemèrides, la programació de la tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb els Beatles.

14/04/2021 – Avui Sants Tiburci i Lambert, 90 anys es compleixen de la proclamació de la Segona República Espanyola. Avui és el dia Internacional del Porter, Dia de las Americas i Dia Mundial de la Malaltia de Chagas. Hem recordat a un gran del Soul, Percy Sledge. També hem descobert quina xarxa social t’identifica segons la teva personalitat. Portaveus amb ERC amb el Regidors, Jani Brull i Joan Manel Tello. Temps de Lectura amb Dani Boquera des de la Biblioteca Dr Frias i com cada dia… no hi ha faltat les notícies locals, els titulars de premsa, l’oferta de treball, els comunicats, les efemèrides, la programació de la tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui recordant l’enfonsament del Titanic amb la mítica cançó de la Céline Dion.

13/04/2021Dimarts i 13, ets supersticiós? Avui impossible en el dia internacional del Petó, hem explicat la història i algunes curiositats. Esther Cano ens ha explicat la última hora pel que fa la campanya de vacunació a l’Ametlla de Mar. També hem comentat notícies curioses i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, oferta de treball, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb Sam Cooke

09/04/2021 – I acabem setmana amb un programa molt variat, avui divendres amb les regidores de Junts per l’Ametlla de Mar, Eva del Amo i Sarai Pastó, fen un repàs a l’actualitat política. Hem aprés a plantar un llimoner a partir de la llavor. També us hem fet diferents propostes per al cap de setmana i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb Barbara Streisand.

08/04/2021 – Avui dijous és commemora el Dia Internacional del poble Gitano, avui n’hem parlat i també hem recordat a la Sarita Montiel en el vuitè aniversari de la seva mort. També avui fa anys de l’atac a l’hotel Palestina de Bagdad on perdia la vida el periodista espanyol José Couso. Sabies que no és el mateix rentar que desinfectar els aliments frescos? Ha estat el tema del dia. A l’entrevista el regidor Vicent Llaó ens ha posat al corrent de les darreres actuacions fetes des d’Obres i Serveis. Mala setmana per als pescadors caleros, avui hem parlat amb la Confraria com cada setmana i com cada dia… no hi ha faltat les notícies locals, els titulars de premsa, l’oferta de treball, els comunicats, les efemèrides, la programació de la tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb Julie Cruise i el tema Falling.

07/04/2021Dia Internacional de reflexió sobre el Genocidi de 1994 contra els tutsis a Rwanda i Dia Mundial de la salut amb el lema Construir un món més just i saludable, enguany una jornada marcada per la Covid-19, avui n’hem parlat recordant que l’any 1948 l’ONU creava l’organització Mundial de la salut. Pepa Martin presidenta de l’associació de Parkinson de les Terres de l’Ebre ha estat amb nosaltres. També hem compartit uns minuts amb les recomanacions de la biblioteca Dr Frias amb Dani Boquera. I com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb els Wham.

06/04/2021 – El programa ha tornat avui dimarts en antena després de la setmana Santa parlant amb Dami Llaó de l’ocupació turística aquests dies al municipi. Dia Mundial de l’activitat Física i del Tenis de taula, Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau, avui us hem donat algunes claus per crear consciència. Hem cuinat “badeixo” amb carxofes i ous, plat típic calero de Setmana Santa amb Mª Teresa Nolla. I com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb Massiel.

24/03/2021 – Avui dimecres és el dia Mundial de la Tuberculosis, hem recordat a Johan Cruyff en el dia que és compleixen cinc anys de la seva mort. Saps que és l’exercici incidental? avui ho hem explicat!!!! També hem comentat algunes notícies curioses que s’han fet virals. Al Portaveus ens hem posat al dia amb el Regidor d’Entesa per la Cala Antonio Espuny. I com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb Peret.

23/03/2021 – Avui dimarts és el Dia Meteorològic Mundial, i li hem dedicat uns minuts al tema del dia, també hem recordat a la gran Elizabeth Taylor qui ens deixava dia com avui als 79 anys. I avui compleix 30 la comèdia romàntica protagonitzada per Julia Roberts i Richard Gere, Pretty woman. Ens han acompanyat a l’entrevista per una banda Tere LLambrich per parlar-nos del Campus de Vela i amb l’Enric Franch i Joan Borràs hem passejat per la ruta poètica de l’Ametlla de Mar. També hem tingut la connexió amb la Confraria de pescadors. I com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui felicitant i escoltant ja per acabar a Franco Battiato

22/03/2021 – Encetem setmana amb el dia Internacional de l’Aigua, per això avui hem comentat algunes curiositats sobre aquest “or blau”. Hem recordat al gran Bebo Valdés qui ens deixava un 22 de març de l’any 2013. Amb Mª Teresa Nolla hem preparat uns deliciosos bunyols. Amb nosaltres ha estat Joan Pere Gomez, director de Ports i Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar per explicar-nos la reobertura del passeig de l’espigó. I com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

19/03/2021Sant Josep ha estat protagonista del Sempre a punt, avui amb curiositats que envolten la seva figura i el Dia del pare. Avui dia del Fuster, Dia Internacional de l’Artesà i Dia de la Son. Entrevista amb el nou cap de la policia local, Àngel Martí i també ens ha acompanyat Albert Martínez, president del Club de Patinatge. Hem comentat algunes propostes per al cap de setmana … i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

18/03/2021 – Avui dijous Dia Mundial de la Síndrome d’Edwards o Trisomia 18, Saps de que tracta aquest desordre genètic? Al programa hem recordat grans de la música com Chuck Berry i Antonio Molina. Ens ha acompanyat el regidor Vicent Llaó per explicar-nos les millores efectuades al GR92, també hem conversat amb Benjamí Torné director de INS Candelera. Hem posat a punt l’hort de cara a la primavera, també hem connectat amb la confraria de pescadors per saber-ne l’última hora, i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

17/03/2021 – Avui Sant Patrici en honor al Patró d’Irlanda, hem conegut una mica més d’aquesta festa i tradició. També us hem explicat algunes curiositats sobre el TBO, sabies que és publicava per primera vegada un dia com avui de 1917? Com cada dimecres Portaveus, aquesta setmana amb el torn de C’s amb Josep Mª Figueres, “temps de lectura” recomanacions des de la Biblioteca amb Dani Boquera… i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui recordant a Nat King Cole.

16/03/2021Dia Mundial del treballador i treballadora Social, avui hem fet una mica d’història al Sempre a punt on també hem comentat algunes notícies curioses que s’han fet virals. A l’entrevista Fàtima Garcia directora de l’escola ens ha explicat com funciona el nou portal per fer la preinscripció. I com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

15/03/2021 – Avui dilluns se celebra el Dia Internacional dels Drets del Consumidor i al Sempre a punt hem comentat els drets que tenim a la informació a l’hora de comprar un producte. La Gessamí Caramés ens ha obert el seu llibre, “Meleta de Romer”. Rafel Aixart, president de la secció esportiva de la S.C.E.R ens ha explicat la retornada a la competició dels equips de futbol. També hem preparat crema de Sant Josep amb Mª Teresa Nolla. I com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera

12/03/2021 – Al Sempre a punt t’oferim les notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, avui al programa hem conversat amb el nostre alcalde, Jordi Gaseni, també algunes propostes per al cap de setmana com tots els divendres i hem conegut algunes claus per fer un “Detox digital” . El toc final com cada dia ens arriba des de l’INS Candelera amb 365 dies, cançons i històries, avui amb els Stay Homas recordant l’inici del confinament a les escoles.

11/03/2021 – Al Sempre a punt t’oferim les notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, avui entrevista amb Joan Callau, connexió amb la Confraria i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera.

10/03/2021Dia de solidaritat amb el Tibet i Dia de Super Mario del que hem conegut algunes curiositats que envolten aquest videojoc tant popular. Com cada dimecres Portaveus avui amb ERC, han estat al nostre programa la regidora Mayte Puell i el Regidor Jordi Llaó. També “Temps de lectura” amb Dani Boquera, i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui recordant Labordeta.

09/03/2021 – Santa Francesca Romana, avui Dia internacional del Dj, Aquest dimarts ens ha acompanyat el Director General de Pesca, el Sr Sergi Tudela. També hem conegut l’eficàcia de les mantes que s’han posat de moda, “mantes pesants o de gravetat”. Hem comentat diferents i curioses notícies al nostre apartat. I com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb Victor Jara.

08/03/2021 – Avui programa especial amb motiu del Dia Internacional de la Dona, 8M. amb la lectura del manifest i tertúlia amb Noemí Llambrich del col·lectiu feminista local la Deskarada, Cinta Panisello, tècnica de Serveis Socials, Mayte Puell regidora de Benestar Família i Igualtat i Isabel Betoret secretària de la Confraria de Pescadors i de l’associació Dones de la Mar. També hem tingut la col·laboració de algunes Dones anònimes explicant-nos que vol dir per elles ser dona… i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele, també hem cuinat rap farcit amb el Rest. El Molí dels Avis i el toc final amb 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb Gloria Gaynor interpretant I will survive, tot un clàssic de la música amb la lluita d’una dona que no és deixa vèncer.

05/03/2021 – Dia Mundial de la Eficiència Energètica, amb consells per estalviar a la nostra llar. Hem escoltat i felicitat al cantant Dyango que avui fa 81 anys. Saps que és el “Phishing” ? Es tracta d’una estafa massiva per SMS, avui ho hem explicat. També ens ha acompanyat la Regidora Maite Boquera explicant-nos que avui comencen les Jornades de la Galera. També hem connectat amb la confraria de pescadors i com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele i 365 dies, cançons i històries des de l’INS Candelera avui amb The Bues Brothers.

04/03/2021 – Avui dia internacional de conscienciació sobre el virus del Papil·loma humà i dia Mundial de l’Obesitat amb consells pràctics per a combatre el sobrepès. Al programa hem recordat a Miguel de Molina que ens deixava un dia com avui de l’any 1993. Amb Noemí Llambrich del col·lectiu femení Deskarades hem parlat de la caminada organitzada per diumenge, també ens ha acompanyat el sot inspector Francesc Siuraneta que ens ha explicat de les infraccions per mala gestió de residus. Com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele i avui també propostes comarcals per al cap de setmana.

03/03/2021 – Avui Dia Internacional de l’Audició, Dia Mundial dels Defectes del Naixement i de la Vida Silvestre, al programa com cada dimecres el portaveus amb Junts per l’Ametlla. També Temps de Lectura amb Dani Boquera i des de l’INS, hem recordat la massacre de victoria de 1976 escoltant a Lluís Llach. Com cada dia, notícies locals, titulars premsa, connexió amb el telecentre, comunicats, efemèrides, programació tele i avui uns minuts dedicats al cantant Àlex Casademunt que aquesta nit passada ens ha deixat als 39 anys.

Comparteix