S’obren les inscripcions al Parc Infantil de Setmana Santa

Comparteix

La proposta d’oci i lleure, que organitza cada any l’ Ajuntament de l’Ametlla de Mar, és dirigida a infants d’entre 3 a 12 anys i tindrà lloc del 29 de març a l’1 d’abril, de 9 a 13, al Poliesportiu i al CIP.

Aquest dilluns s’han obert les inscripcions al Parc Infantil de Setmana Santa, que organitza l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, els dies laborables de Setmana Santa. Els infants d’entre 3 i 12 anys podran gaudir de jocs, treballs manuals, tallers i excursions a la natura.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha encetat el període d’inscripcions al Parc Infantil de Setmana Santa, el qual es durà a terme els dies 29, 30 i 31 de març, i 1 d’abril, coincidint amb els dies que els nens i nenes tenen vacances a l’escola. El Parc Infantil de Setmana Santa ofereix una sortida de lleure als infants i una solució als pares perquè puguin conjugar aquest període amb la seva vida laboral.

Jordi Llaó, és el regidor de Joventut.

Els nens i nenes, depenent de l’edat, es repartiran entre el Poliesportiu Municipal i el Centre d’Interpretació de la Pesca. Durant aquests dies, els participants podran gaudir d’excursions a la natura, tallers, jocs, treballs manuals i altres activitats d’entreteniment.

El preu del Parc és de 20 € i les places són limitades. Els pares interessats han de presentar-se al 2n pis de l’Ajuntament, a la regidoria de Joventut, amb la targeta de la Seguretat Social, el DNI del nen o la nena o el llibre de família, el carnet de vacunació i el justificant de pagament.

Comparteix