Es vacunen persones amb un alt grau de dependència

Comparteix

De moment s’administra la vacuna al Centre d’Atenció Primària del municipi.

Un centenar de persones dependents i cuidadores seran vacunades a l’Ametlla de Mar. Dijous passat es va iniciar la vacunació de la Covid-19 a aquest grup prioritari del municipi i aquest dimarts es continua amb la seva administració. De moment, es vacuna al Centre d’Atenció Primària del municipi.

Durant les pròximes setmanes, un centenar de persones dependents –que tenen el tercer grau de dependència i que requereixen l’ajut d’altres persones per desenvolupar la seva vida- i els seus cuidadors, de l’Ametlla de Mar, rebran la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19, concretament amb el vaccí de Pfizer/BioNTech. L’adjunta a direcció de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) L’Ametlla de Mar-El Perelló, Ester Cano, explica que també estan en aquest grup, les persones dependents de primer i segon grau que vagin a un centre de dia.

Les persones han estat avisades per l’Atenció Primària, que és l’encarregada de contactar amb els grups prioritaris que estan dins el pla de vacunació de Salut i de moment, s’està administrant al CAP, amb la col·laboració del Servei d’Urgències Municipal. La intenció és utilitzar, pròximament, l’Espai Bon Repòs com a punt de vacunació, cedit per l’Ajuntament als professionals sanitaris.

A mesura que vagin arribant més vacunes, s’anirà ampliant la campanya de vacunació a altres grups prioritaris.

Escolta l’entrevista sencera amb l’adjunta a direcció del CAP, Ester Cano :

Comparteix