Música i esport es deixen portar pel Carnestoltes

Comparteix

A més dels actes que es van organitzar a l’Escola Sant Jordi i la Llar d’Infants, diferents entitats del municipi també van celebrar al llarg de la setmana passada i a la seva manera el Carnaval. El futbol base calero, la secció de gimnàstica rítmica, l’Escola Municipal de Música o La Banda van disfressar-se.

Conscients que aquest any no hi ha normalitat en cap de les festes i celebracions populars, diferents activitats del municipi van repensar la manera de celebrar el Carnaval i introduir-lo en les seves modalitats habituals.

Aquest és el cas de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, l’EMMA, o La Banda de La Cala que va promocionar a través de les xarxes socials alguns dels seus components i alumnes molt ben disfressats mentre practicaven amb els seus instruments a les classes de música.

També va ser el cas de la secció de gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar que va organitzar actuacions tant individuals com de comparsa, oferint premis a les guanyadores de les dues modalitats.

Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de rítmica de l’AME.

El premi a la comparsa el va guanyar el grup Rocky format per Anna Vilabrú, Cloe Gonzalvo, Mar Colen, Maria Ferreiro i Mariona Vila, mentre que el premi al pentinat més divertit fou per a Eila Gimeno.

I per últim, la nota de color la van donar els jugadors del futbol base de l’Ametlla de Mar, alguns dels quals van saltar al camp durant l’últim entrenament de la setmana amb disfresses de tota mena.

Comparteix