El Procicat manté una setmana més les restriccions actuals però permet reprendre extraescolars i lleure

Comparteix

La majoria d’activitats extraescolars del municipi es reprenen presencialment per a infants d’infantil i primària.

Les activitats extraescolars, les d’esport escolar i les de lleure educatiu de tot Catalunya tornen a obrir aquest dilluns. El Procicat ha autoritzat que es reprenguin aquelles que van dirigides a infants que es troben en les etapes d’educació infantil i d’educació primària. És a dir, nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

Pel que fa al municipi, aquestes mesures afecten sobretot els centres extraescolars privats, com els centres de reforç educatiu o d’idiomes, que reobren les seves classes presencials i també les extraescolars que es realitzen dins l’Escola Sant Jordi, aquestes però s’iniciaran la setmana vinent, ja que aquesta setmana servirà per reorganitzar-ho tot de nou.

En l’àmbit musical, l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar i La Banda de La Cala , al tractar-se d’ensenyaments de règim especial reglats, van poder iniciar les classes presencials el passat 8 de febrer, en grups reduïts de 6 alumnes i seguint totes les mesures de prevenció.

Pel que fa a l’esport federat i els consells esportius, a partir d’aquest dilluns es pot entrenar amb més de sis persones i participar en les competicions permeses. D’aquesta manera, el futbol escolar calero suprimeix la fórmula del 5+1 i ara, tant l’esport federat com els dels consells esportius pot entrenar amb normalitat, respectant l’aforament en exterior del 50% i a interior del 30%.

Respecte a les restriccions que fins ara estaven en vigor, són poques les modificacions que ha fet el Procicat . Els bars i restaurants mantenen el mateix horari que fins ara i els centres comercials continuen tancats. Els caps de setmana està prohibida tota activitat comercial no essencial. A més, es manté el confinament comarcal.

Comparteix