El 38è Concurs d’Aparadors de Nadal arriba amb novetats en la votació popular

Comparteix

Enguany, el vot popular consistirà en un mínim obligatori de tres comerços i un màxim de sis, que s’hauran de marcar amb una ‘x’ a les caselles.

Els comerciants de l’Ametlla de Mar ja es poden apuntar, fins a l’11 de desembre, al Concurs d’Aparadors de Nadal, que anualment organitza la regidoria de Turisme, Comerç i Civisme. Enguany, la 38a edició arriba amb novetats respecte a la votació popular.

La campanya de Nadal és una de les més importants en l’àmbit del comerç local i un dels instruments que, des de fa anys, tenen els comerciants de l’Ametlla de Mar és el Concurs d’Aparadors de Nadal. Els comerciants tenen la possibilitat d’engalanar els seus aparadors i també els interiors de les botigues amb motius nadalencs.

Ja són trenta-vuit anys que des de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar es premia l’esforç i l’interès dels comerciants per millorar la imatge dels seus establiments durant aquestes dates, que junt amb la il·luminació dels carrers, ajuda a promocionar el consum local.

L’any passat va ser el primer any que es va posar en marxa la votació popular mitjançant unes paperetes que la regidoria de Turisme, Comerç i Civisme va repartir per la població, un sistema que substituïa al tradicional jurat. Aquest any s’ha volgut donar una volta més a aquesta votació i per evitar una votació única, com l’any passat, s’ha establert un mínim obligatori de tres comerços i un màxim de sis que s’hauran de marcar amb una ‘x’ a les caselles. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, apunta que «la intenció és incentivar les compres al petit comerç i ambientar el Nadal».

El dia 14 s’obriran les votacions, les quals s’allargaran fins al 18 de desembre. Els dies abans de Nadal, es donaran a conèixer els quatre comerços premiats amb 175 €, 150 €, 125 € i 100 € respectivament.

Comparteix