Comença la Lliga local de Pàdel 2020/2021

Comparteix

Els aficionats a la pràctica del pàdel a l’Ametlla de Mar estan d’enhorabona, ja que finalment i després de l’aturada de l’activitat esportiva a causa de la pandèmia, s’ha pogut començar la Lliga Local de Pàdel a les pistes del cem La Cala.

La pràctica del pàdel a l’Ametlla de Mar no para de créixer. Aquest és el motiu pel qual la recentment iniciada Lliga Local de Pàdel ha hagut de passar de tres a quatre categories per encabir tots els interessats a participar-hi.

La Lliga està repartida en tres nivells, la Lliga Diamant, la Lliga Or i la Lliga Plata, a més de la Categoria Mixta en la qual hi ha inscrites 10 parelles. En total hi participen 44 parelles entre totes les categories que lluitaran pels títols, ascensos i descensos.

L’organitzador de la Lliga de Pàdel, Jose Mari Llaó, apunta que «hi ha moltes ganes de poder jugar i agraeixo molt la participació».

El format de la lliga serà una lligueta regular on es competirà cada quinze dies i un play off per assignar els campions de cada categoria.

L’èxit del pàdel creix cada temporada i als prop de 100 competidors de la lliga s’han de sumar les 50 persones que fan cursos d’aprenentatge.

Comparteix