Les llums de Nadal s’encenen a l’Ametlla de Mar sense l’acte tradicional

Comparteix

Enguany i a causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament ha decidit no realitzar el tradicional acte d’Encesa de Llums. Tot i això, l’ambient nadalenc arrencarà divendres amb la il·luminació dels carrers i el tradicional fil musical.

Les festes nadalenques s’acosten i també estaran marcades per la pandèmia del coronavirus. I és que la pandèmia ha obligat a anular l’acte tradicional de l’Encesa de Llums, que té lloc habitualment el primer divendres de desembre al parc del Bon Repòs.

No obstant, la il·luminació nadalenca arribarà el mateix divendres a les 18 h per donar la benvinguda al Nadal. D’aquesta manera, els caleros i caleres podran gaudir de l’ambient nadalenc al carrer, cada tarda.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, apunta que «és una manera també de solidaritzar-nos amb les entitats que tampoc podran fer actes en aquestes dates tan assenyalades, per això no farem cap acte, però sí que donarem el tret de sortida al Nadal amb una encesa simbòlica».

Les llums de Nadal il·luminaran els carrers més cèntrics de la població. Alguns d’ells com el carrer Major, el Sant Joan, el parc del bon Repòs o a la zona comercial i al Centre Social de Les Tres Cales.

Comparteix