La Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar no cobrarà la quota d’aquest any

Comparteix

La Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar ha comunicat als seus associats que la junta directiva ha decidit no passar al cobrament la quota de soci de l’any 2020, ateses les dificultats que durant la pandèmia han tingut els socis per utilitzar els serveis que ofereix l’entitat.

La junta directiva de la Penya barcelonista de l’Ametlla de Mar comunicava la setmana passada als seus socis que no passarien el rebut de la quota d’aquest 2020, i argumentaven aquesta decisió per les dificultats que ha comportat als socis la situació de pandèmia.

Des de l’entitat blaugrana calera es reconeix que no han pogut oferir els actius habituals als penyistes, ni els viatges al Camp Nou, els quals només es van poder oferir els dos primers mesos de l’any, ni els sopars els dies de partit, com tampoc la facilitat de poder veure els partits del Barça al local social, que tot i la inversió important feta en material audiovisual, no s’ha pogut aprofitar a causa de les limitacions d’aforament i distàncies de seguretat.

Roger Llambrich és el president de la Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar.

L’entitat calera lamenta que només s’hagués pogut disputar el partit de futbol entre un equip de veterans de l’Ametlla de Mar i de l’Agrupació Barça Jugadors, entre els actes preparats amb motiu del 35è aniversari de la Penya.

La junta també ha explicat que tot i que el local i l’entitat estan tancats, que hi ha despeses que es mantenen i per tant, això obligarà a avançar el rebut de la quota de l’any 2021 a la primavera.

Escolta l’entrevista sencera amb el president de la Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar, Roger Llambrich:

Comparteix