Confinen una classe de l’Escola Sant Jordi i una de l’Institut Candelera

Comparteix

Els dos centres han activat el protocol establert i Salut s’encarrega de fer les proves PCR als alumnes de les aules que han mantingut contacte amb els positius. 

Per una banda, un alumne de 6è de primària de l’Escola Sant Jordi aquest dimarts va donar positiu a la prova i tot el grup estable s’ha de quedar a casa. Aquest matí, s’han fet les proves PCR als alumnes de la classe confinada.

La directora del centre, Fàtima Garcia, explica que segueixen els passos que marca el servei d’epidemiologia.

Pel que fa a l’Institut Candelera, aquest dimecres un alumne de 2n de Batxillerat ha donat positiu i a partir d’ara, queda confinada tota la classe.  Respecte a les altres dues classes que s’havien confinat la setmana passada, la de 1r de batxillerat ja ha passat el període de quarantena establert i la de 4t d’ESO segueix confinada. 

Comparteix