L’Ajuntament millora diversos camins del terme municipal

Comparteix

Una millora que s’està duent a terme amb una nova maquinària, adquirida recentment per l’Ajuntament.

Obres i Serveis utilitza 30 tones d’asfalt per millorar diversos camins del terme municipal. La intenció és eliminar els sots d’alguns trams de vies que es troben en mal estat i dificulten el pas de vehicles.

L’Ajuntament ha adquirit 30 tones d’asfalt, per tal de realitzar intervencions necessàries per l’arranjament i restitució dels paviments asfàltics de diversos camins del terme municipal.

Concretament s’està actuant a camins de Racons, Puigmoltó, de la Barrera, Lligallo de Manra, Lligallo de Rabosenc. En aquest últim, s’ha eixamplat l’entrada amb diversos metres de formigó.

El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, assegura que intentaran arribar a tots els camins malmesos del terme municipal.

Tot això amb l’ajuda d’una nova màquina compactadora, de dos tones i mitja, que  facilita i agilitza tot el procés de pavimentació.

A banda, també s’ha realitzat l’habitual poda d’arbres a tot el terme municipal. I pel que fa a les obres de reparació de la xarxa de sanejament i aigua potable que s’estaven realitzant al carrer Pau Casals, s’ha finalitzat. Ara, s’actuarà al tram del carrer Catalunya, des del carrer Sant Joan fins al Cervantes.

Comparteix