L’Ajuntament renova la xarxa de sanejament i aigua potable als carrers Pau Casals i Catalunya

Comparteix

Unes obres que comportaran la limitació dels accessos i l’aparcament de les zones més directament afectades a partir del dimecres.

A partir d’aquest dimecres s’inicien les obres de reparació de la xarxa de sanejament i aigua potable als carrers Pau Casals i Catalunya. Les obres afectaran el trànsit de vehicles i l’estacionament de la zona d’actuació.

Concretament s’actuarà el tram del carrer Pau Casals entre el carrer Labadie i al Llibertat i també entre el Llibertat i el Santiago Russinyol. Pel que fa al carrer Catalunya, el tram serà del carrer Sant Joan al Cervantes. En aquest sentit, la Policia Local limitarà els accessos i l’aparcament de les zones més directament afectades a partir del dimecres.

Les obres afecten al col·lector principal i també a les escomeses de cada habitatge fins a aquest col·lector. A més, dins de la mateixa obra s’aprofita per canviar la canonada troncal d’aigua potable i les escomeses individuals des d’aquesta fins cada un dels habitatges. En total seran 134 metres lineals de clavegueram i 134, d’aigua potable.

Vicent Llaó és el regidor d’Obres i Serveis.

Les noves canonades evitaran qualsevol filtració al subsòl i les molèsties ocasionades per reparacions i neteges puntuals. A més, en el cas de les canonades d’aigües residuals, també eviten possibles males olors. Les obres duraran fins la segona o tercera setmana de desembre.

Recordem que aquestes obres són la continuació d’unes obres que van suposar la renovació de més de 600 metres lineals de canonades en els últims anys. Durant els pròxims anys, està previst continuar amb les millores, renovant un total de 420 metres més de la xarxa de clavegueram i 390 més d’aigua potable.

Comparteix