Un gol en pròpia porta decanta el partit a favor del filial de la Cala davant del juvenil

Comparteix

Un gol en pròpia porta va decantar la balança a favor del filial de la cala en el partit que dimecres a la tarda el va enfrontar al juvenil del club. Marcador final de 2 gols a 1 en un partit molt igualat, en el qual el resultat més just hagués estat l’empat.

El de dimecres a la nit va ser un partit que segurament va servir de molt als dos entrenadors. Al mig del camp es van trobar dos equips molt joves que no van parar de córrer durant els 90 minuts de joc. El partit va ser molt igualat, amb molts de canvis i amb poques ocasions de gol per a tots dos equips. El marcador no es mouria fins avançada la segona part, quan Carlos Segura va avançar al filial, tot i que pocs minuts després, Ferran Pallarés establiria l’empat a u.

Una mala entesa del juvenil en defensa, va provocar el gol en pròpia porta que decantaria el partit a favor del filial.

Per al filial, que aquesta temporada competirà a la 4a Catalana ebrenca, era el tercer compromís amistós d’aquesta pretemporada, ja que fins al moment, l’equip de Xavi Subirats, s’havia enfrontat al 1r equip amb un resultat desfavorable de 4 gols a 0 i posteriorment, el dissabte, va guanyar per 0 a 6 davant del Juvenil de l’Escola Delta de l’Ebre a Deltebre.

Quant al juvenil, que militarà a la 1a divisió, no havia disputat cap partit amistós fins al moment i era la primera ocasió que tindria el seu entrenador Juanjo Balfegó per provar els seus jugadors, des que el passat dia 15 de setembre van començar els entrenaments.

Curiosament, el lloc web de la Federació Catalana de Futbol, encara no ha publicat els calendaris ni de la 4a Catalana ebrenca, ni dels dos grups de 1a divisió de l’Ebre, ha diferència de la resta de grups catalans.

Comparteix