La participació en les Jornades de la Tonyina Roja es consolida tot i la pandèmia

Comparteix

Diumenge passat es tancaven dues setmanes on l’Ametlla de Mar ha estat la capital de la Tonyina Roja del Mediterrani. Ha estat la novena edició d’aquestes jornades gastronòmiques on s’han servit 3030 tapes i 860 menús.

La Covid-19 ha permès celebrar aquestes jornades que tot i que han vingut sense la tradicional Diada al parc del Bon Repòs, pel tema d’evitar aglomeracions de gent, sí que han permès que una vintena de restaurants i bars del municipi elaboressin exquisits menús i tapes amb aquest producte d’alta qualitat i proximitat.

Les xifres són inferiors a l’any anterior, però tot i això, es valoren positivament des de l’Àrea Municipal de Turisme. Damià Llaó n’és el gerent.

Ara, la regidoria de Turisme treballa amb la mirada posada a les pròximes Jornades Gastronòmiques dedicades al Peix de la Llotja, que estan previstes al 9  fins al 18 d’octubre.

Comparteix