El filial i el juvenil de la Cala s’enfronten avui dimecres en partit amistós

Comparteix

Serà el tercer partit amistós de la pretemporada del filial i el primer de juvenil.

Aquest dimecres a les 20.15 h de la tarda i al camp municipal de la Cala, tindrà lloc una simulació de partit de preparació entre l’equip filial i el juvenil de la SCER de l’Ametlla de Mar.

Per al filial, que aquesta temporada competirà a la 4a Catalana ebrenca, serà el tercer compromís amistós d’aquesta pretemporada, ja que fins al moment, l’equip de Xavi Subirats, s’ha enfrontat al 1r equip amb un resultat desfavorable de 4 gols a 0 i posteriorment, el dissabte, va guanyar per 0 a 6 davant del Juvenil de l’Escola Delta de l’Ebre a Deltebre.

Quant al juvenil, que militarà a la 1a divisió, no ha disputat cap partit amistós fins al moment i serà la primera ocasió que tindrà el seu entrenador Juanjo Balfegó per provar els seus jugadors, des que el passat dia 15 de setembre van començar els entrenaments.

Curiosament, el lloc web de la Federació Catalana de Futbol, encara no ha publicat els calendaris ni de la 4a Catalana ebrenca, ni dels dos grups de 1a divisió de l’Ebre, a diferència de la resta de grups catalans.

Comparteix