El ple adjudica definitivament el contracte de servei de registre del personal de l’Ajuntament

Comparteix

 El ple de l’Ametlla de Mar va adjudicar aquest dimecres el contracte amb el servei que permetrà que els treballadors de l’Ajuntament puguin fitxar i registrar la seva jornada laboral. A més també, es va aprovar la moció de rebuig a la sentència que inhabilita de Quim Torra.

De fet, el ple ordinari de setembre va incloure aquesta moció d’urgència. Una moció de rebuig per la inhabilitació de Quim Torra que va comptar amb els vots a favor d’ERC, Entesa per la Cala i Junts x l’Ametlla de Mar i el vot en contra de Ciutadans. L’alcalde i portaveu d’ERC, Jordi Gaseni, remarca la vergonya de l’Estat Espanyol i l’atac a la democràcia.

A banda, el ple va adjudicar el servei que controlarà l’horari del personal de l’Ajuntament. Una mesura que imposa el Decret llei 8/2019 del 8 de març, que té com a objectiu la protecció social i la lluita contra la precarietat laboral. El servei contractat també permetrà gestionar les baixes laborals i les vacances telemàticament.

Un altre dels punts va ser l’aprovació dels comptes generals de l’exercici 2019, amb els vots positius d’ERC i Entesa per La Cala, l’abstenció de Junts x l’Ametlla i el vot en contra de Ciutadans. Antonio Espuny és el portaveu d’Entesa per la Cala.

En l’apartat de precs i preguntes, des de Junts x l’Ametlla, la seva portaveu, Eva del Amo, va manifestar la voluntat de destinar els recursos de les arques municipals per pal·liar la situació actual i va traslladar propostes del sector turístic.

Per últim, el portaveu de Ciutadans, Josep Maria Figueres, explica el seu punt de vista del ple ordinari.

Comparteix