S’impulsa la constitució del Consell Local per la República a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’objectiu principal és fer efectiu el mandat de l’U d’octubre, promovent, alhora des de l’àmbit municipal, accions estratègiques i de millora.

El passat mes de juliol es va crear aquesta delegació a nivell local de la iniciativa del Consell per la República, que té com a objectiu sumar gent del poble per fer efectiu el mandat de l’U d’octubre, promovent des de l’àmbit municipal accions estratègiques i de millora, juntament amb les entitats i associacions del municipi. 

El Consell Local per la República a l’Ametlla de Mar ha iniciat els seus primers passos per informar a persones, entitats i associacions de la seva existència. De moment, hi ha un grup impulsor format per tres persones, que compten amb el suport d’una seixantena més, que ja s’han registrat al cens. Degut a la Covid-19 però, no han pogut celebrar cap acte per constituir-se oficialment davant de la població.  

Una de les impulsores, Montse Gonzàlez, remarca la necessitat d’organitzar-se com a poble.  

Des del grup impulsor, s’ha fet una crida perquè la ciutadania es registri al Consell per la República. Entre els objectius, es planteja impulsar estratègies per a la plena instauració de la República Catalana. Una altra de les impulsores, Trini Gonzàlez, comenta que quan s’arribi al milió de registrats, es podran fer consultes vàlides per la independència de Catalunya. 

Per registrar-se, cal dirigir-se a la pàgina web www.consellrepublica.cat 

Comparteix