Es presenta el llibre ‘Històries del Pequenyo i lo Tio Peret’ d’ Enric Marsal

Comparteix

La presentació tindrà lloc aquest dimarts a les 19 h de la tarda i a la plaça Joan Miró.

Aquest dimarts 29 de setembre tindrà lloc la presentació d’aquest llibre, publicat el passat juliol, que recupera les vivències dels pescadors caleros emigrats a Palamós.

El llibre narra la història d’Enric Marsal, nascut a l’Ametlla de Mar i emigrat a Palamós, i la de moltes famílies que es van veure obligades a marxar del poble, a principis del segle XX, per guanyar-se millor la vida i anar a Palamós.

L’acte, emmarcat dins #LosBerenarsdelAteneu, l’obrirà la regidora de cultura, Jani Brull i l’alcalde Jordi Gaseni serà l’encarregat de tancar-lo. Brull explica quines mesures es portaran a terme i demana als assistents que arribin una estona abans per passar tot el protocol.

La presentació s’iniciarà a les 19 h de la tarda.

Escolta l’entrevista sencera amb la regidora de Cultura, Jani Brull:

Comparteix