Victòria de la Cala davant de l’Hospitalet de l’Infant en pretemporada

Comparteix

El 1r equip de futbol de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte a l’Hospitalet de l’Infant per 2 gols a 1.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte a l’Hospitalet de l’Infant per 2 gols a 1 en el que era el tercer partit de pretemporada.

Els caleros van acabar imposant-se a un Hospitalet que va dominar una mica més a la primera part, i va aconseguir avançar-se en el marcador davant d’uns caleros que van demanar fins a dos penals.

A la segona part, els de l’Ametlla de Mar van ser superiors al seu rival i van acabar imposant-se, primer després que Reverté transformés un penal i posteriorment el mateix Reverté aprofités una mala passada del porter visitant.

Miguel Reverté porta 5 gols en els tres partits amistosos disputats fins ara i és el màxim golejador de la pretemporada calera.

Per la seva part l’equip filial de 4a Catalana va imposar-se per 0 gols a 6 al juvenil de l’Escola Delta de l’Ebre amb gols de Jordi Marsal, Xavier Khalifi, Jordi Callau, Carlos Segura, Eric Pastó i Àlex Núñez en un partit que van dominar de principi a fi, tot i que a la segona part, els de l’Ametlla de Mar van tenir més encert de cara a porta. Xavi Subirats és l’entrenador del filial.

Dimecres el filial farà un partidet davant del Juvenil de la Cala i dissabte s’enfrontarà a casa davant La Cava B.

Comparteix