L’Escola NàuticoPesquera desmenteix els casos de Covid-19 dins del centre

Comparteix

Tot i que dos alumnes matriculats al centre van donar positiu a la PCR, aquests, encara no s’havien arribat a incorporar. Ara, els dos alumnes ja han passat el període de quarantena i aviat començaran el curs.

Segons l’aplicació Traçacovid del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l‘Escola de Capacitació Nàuticopesquera tenia dos casos positius de coronavirus. Aquests però, encara no havien començat el curs escolar i per tant, el centre educatiu no ha hagut de confinar cap aula. El director del centre, Miguel Sainz de Aja, explica que tècnicament el centre no ha tingut cap cas.

D’aquesta manera, actualment al municipi, segons les dades de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, hi ha dos casos positius, que corresponen el de dijous i divendres passat.

Escolta l’entrevista sencera amb el director de l’Escola NàuticoPesquera, Miguel Sainz de Aja.

Comparteix