El CAP de l’Ametlla de Mar disposa d’un cotxe elèctric per atendre les urgències domiciliàries

Comparteix

La setmana passada, el Centre d’Atenció Primària del municipi va rebre el cotxe elèctric, que l’Institut Català de la Salut està distribuint als diferents centres de Catalunya, per promoure una mobilitat més sostenible.

El cotxe elèctric, que substitueix l’antic vehicle de combustió del centre, permet els professionals d’Atenció Continuada Domiciliària desplaçar-se als domicilis per atendre urgències domiciliàries o visites de pacients amb malalties cròniques que no es poden desplaçar.

A més, el cotxe compta amb un localitzador GPS que permet fer un monitoratge remot de les dades d’estat del vehicle, com ara distàncies recorregudes, càrrega de les bateries, disponibilitat de combustible o detecció automàtica d’avaries, que faciliti l’avís de les incidències detectades als responsables pertinents de l’ICS.

La posada en marxa d’aquest vehicle elèctric s’emmarca dins el projecte de l’ICS de la distribució de més de 300 vehicles 100 % sostenibles arreu de Catalunya.

Comparteix