L’Institut Candelera inicia el curs mantenint el nombre d’alumnat

Comparteix

Gairebé quatre-cents alumnes iniciaran les classes el pròxim dilluns a l’Institut Candelera

El centre de secundària calero comptarà amb un total de 380 alumnes, que hauran de seguir totes les mesures preventives. Enguany però, de moment, no es podran fer viatges a l’estranger, ni fora del municipi. 

L’Institut Candelera aquest curs no ha tingut la necessitat de desdoblar més línies, ja que no se supera la ràtio permesa per aula, per tant, comptarà amb tres línies oficials per a cada curs de l’ESO, com l’any anterior. I pel que fa als batxillerats, es comptarà amb dues línies a cada curs, una línia més a 2n de batxillerat a diferència de l’any anterior.  

El nombre d’estudiants que cursarà Batxibac, el batxillerat en francès, és de 27 alumnes. La nova promoció que comença enguany serà de 15 alumnes, 3 més que  el curs anterior. 

Pel que fa a les mesures preventives, es mantindrà l’horari d’entrada al centre, però cada grup entrarà per una secció diferent del pati, per evitar les aglomeracions. A més, els alumnes hauran de portar obligatòriament la mascareta. El director del centre, Benjamí Torné, recorda totes les mesures que caldrà seguir.

El centre continua apostant per la llengua anglesa en matèries no lingüístiques. Tot i això i de moment, la pandèmia obligarà el centre a suspendre les estades i viatges a l’estranger, de fet el passat mes de març es van haver de cancel·lar les estades internacionals de professorat de la Unió Europea. Tot i així, seguiran programades per si més endavant, es poguessin realitzar.

Escolta l’entrevista sencera amb el director de l’Institut Candelera, Benjamí Torné.

Comparteix