L’Ametlla de Mar viurà un 11 de setembre sense acte institucional però amb ofrenes florals

Comparteix

L’Ajuntament ha informat que com cada any s’hissarà la senyera a la plaça Catalunya, sobre les 8 h del matí, perquè cadascú de manera individual pugui fer una ofrena.

Enguany la Diada Nacional de Catalunya serà diferent dels anys anteriors. De fet, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha fet públic que aquest any no hi haurà acte oficial de la Diada Nacional de Catalunya, el pròxim 11 de Setembre. Una decisió, motivada per la pandèmia de la Covid-19, que s’ha anunciat a través d’una carta enviada a les entitats i associacions del municipi.

Així i tot, l’Ajuntament ha informat que com cada any, s’hissarà la senyera a la plaça Catalunya, a primera hora del dia, sobre les 8 h del matí, amb l’objectiu que qualsevol persona,  entitat o associació del municipi pugui fer de manera individual, la seva ofrena floral, evitant així aglomeracions de gent.

Tanmateix des de l’Ajuntament sí que s’ha fet una crida a tots els ciutadans a guarnir i penjar la senyera a les finestres i balcons de les cases per donar notorietat a la Diada Nacional de Catalunya.  Jordi Llaó és el regidor de Festes.

El fet que tampoc s’hagi organitzat cap  acte multitudinari per part de l’Assemblea Nacional Catalana a la Barcelona, farà que sigui el primer any en molt temps que una part de la població no viatjarà en autocars a la ciutat catalana la tarda de l’11 de setembre.

Tot i això, en algunes ciutats pròximes com Tarragona o Tortosa, l’Assemblea Nacional Catalana sí que ha organitzat algun acte commemoratiu, sempre respectant les mesures preventives, l’ús de la mascareta, les distàncies i sobretot l’aforament limitat, ja que per assistir a aquests actes es requereix prèvia inscripció.

Comparteix