L’AME proposa fer esport amb totes les garanties

Comparteix

El pròxim 14 de setembre s’iniciaran totes les modalitats esportives que ofereix l’Àrea Municipal d’Esports. Durant aquests dies, les famílies ja es poden inscriure.

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha iniciat el període d’inscripcions de les activitats esportives pel curs setembre 2020 – juny 2021. Un gran ventall de disciplines esportives que començaran la setmana del 14 al 18 de setembre.

Amb la promoció de les activitats, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, a través de l’Àrea Municipal d’Esports, té la clara voluntat d’oferir la pràctica de l’activitat física a tots aquells que així ho desitgin, tot i l’actual situació de preocupació a causa de la pandèmia de la Covid-19.

L’objectiu municipal és iniciar totes les disciplines esportives, natació, futbol, gimnàstica rítmica i gimnàstica edat d’or, taekwondo, pàdel, multiesports, zumba o psicomotricitat, seguint escrupolosament tots els protocols de seguretat que s’han hagut d’implementar per poder posar en marxa la campanya, tant pel que fa a precaucions sanitàries, com de distàncies i aforaments dels espais esportius municipals, és a dir, els camps de futbol, el poliesportiu, les pistes de tenis i pàdel i les instal·lacions d’aigua. Pel que fa a la pràctica del pàdel, enguany es vol donar un nou impuls reforçant el monitoratge.

La coordinadora de l’AME, Sílvia Argentó, explica que cal confiar amb les mesures que s’aplicaran per tal d’evitar contagis amb l’objectiu de dotar de normalitat a la pràctica de l’esport, en una situació que no ho és tan de normal.

Tant els interessats particularment a realitzar alguna de les activitats, com els pares dels xiquets i xiquetes menors d’edat que així ho desitgin, hauran d’emplenar un document d’autoresponsabilitat i assumir el compromís de no practicar l’activitat o no portar els fills a l’activitat davant qualsevol símptoma de sospita de contagi.

Així per exemple, donat que l’Ajuntament deixa entrenar però no competir a les seves instal·lacions, en esports com el futbol, s’aconsella als pares de no pagar la mutualitat fins que hi hagi una seguretat que es començaran les competicions.

Tampoc s’oferirà dins de la mateixa quota l’activitat de multiesport per aquelles activitats en edats menors. Els que ho vulguin seguir fent hauran de pagar un suplement de 5 € per un tema de control i aforament.

Els interessats en donar-se d’alta i fer les inscripcions ho poden fer a les instal·lacions del CEM de dilluns a divendres, de 7 h a 13.15 h i de 15.15 h a 22 h, els dissabtes de 9 h a 14 h i de 16 h a 19 h, i els diumenges de 09 h a 13 h.

Comparteix