Divendres finalitza la tramitació presencial de beques menjador pel curs 2020-2021

Comparteix

Les famílies s’han de dirigir a l’Oficina del Registre General del Consell Comarcal del Baix Ebre, situada a Tortosa.

Les famílies amb fills al menjador de l’Escola Sant Jordi poden demanar l’ajut pel pròxim curs. Des d’aquest dimarts fins al divendres, es pot fer la sol·licitud de manera presencial a l’Oficina del Registre General del Consell Comarcal del Baix Ebre, ens responsable de l’atorgament.

El mes de juny es va obrir la tramitació telemàtica per fer la petició de l’ajut de menjador escolar, i aquesta setmana, les famílies ho poden fer de manera presencial dirigint-se directament al Consell Comarcal del Baix Ebre, a Tortosa. La sol·licitud es pot trobar al web www.baixebre.cat.

Les beques seran del 50 o el 100% del cost del servei de menjador, d’acord amb el nivell de renda i la situació de cada família.

Comparteix