L’Ajuntament registra un total de 253 empadronaments al municipi des del confinament

Comparteix

Són 96 empadronaments més que l’any anterior durant les mateixes dates.

El cens de població a l’Ametlla de Mar ha incrementat considerablement després del període de confinament i durant els mesos de pandèmia, situant-se en 7.662 habitants, el que suposa un increment de 218 persones, respecte a les 7.444 que hi havia registrades l’1 de gener d’aquest any.

Concretament, des del passat mes de maig, l’Ajuntament ha registrat un total de 253 empadronaments al municipi, 96 més que l’any anterior durant les mateixes dates. Són, principalment, de l’àrea metropolitana de Barcelona –tot i que també hi ha algun estranger- i, en molts casos, vivien des de feia temps bona part de l’any en la seva segona residència al municipi

D’aquesta manera, l’Ametlla de Mar segueix creixent en nombre d’habitants, tal com marca la tendència dels darrers anys. Si més no, l’efecte de la pandèmia ha incidit de manera important en el ritme d’empadronaments, des que es va acabar el confinament i l’estat d’alarma. Així ho admet l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, que corrobora que «la Covid-19 ha influït de forma decisiva en aquest increment».

La possibilitat de futurs confinaments i l’acceptació d’algunes empreses a incorporar el teletreball dels seus treballadors ha incentivat l’empadronament de gent, molts d’ells amb segona residència a la localitat.

Altres xifres i curiositats que ens deixa el cens, és que hi ha més homes que dones empadronats, 3.889 homes per 3.773 dones, i que la mitjana d’edat dels homes empadronats és de quaranta-cinc anys, davant dels quaranta-sis anys de les dones.

Comparteix