La Policia Local valora el compliment de les mesures de seguretat per la Covid-19

Comparteix

La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha fet balanç del comportament dels ciutadans de l’Ametlla de Mar i també dels visitants que estan de vacances a la població, a l’hora de complir amb l’obligatorietat de portar mascareta al carrer i en espais públics, i també del grau de compliment de bars i restaurants pel que fa a la normativa de distàncies de seguretat i aforaments.

Segons la Policia Local, la poca afectació de la Covid-19 al municipi és, en part, pel compromís de ciutadans i estiuejants a l’hora de complir amb les mesures de seguretat, ja que des del desconfinament s’han hagut de posar molt poques sancions. Francesc Siuraneta, sotsinspector en cap de la Policia Local de l’Ametlla de Mar:

Així i tot, Siuraneta també ha reconegut que hi ha zones com ara les urbanitzacions, que s’han hagut de fer més advertències que al nucli urbà i també mostra preocupació per la presència de grups de joves que en estar els establiments d’oci nocturn tancats, ocupen les platges a la nit, sense parar massa atenció a distàncies de seguretat i mesures de precaució. 

El sotsinspector de la policia local també ha informat que s’està procedint a la tramitació de les denúncies que es van posar durant el confinament i que van ser un nombre molt elevat. 

Actualment s’estan fent arribar als denunciants amb imports que poden anar dels 600 € als 10.000 € depenent de la infracció i de la instrucció de l’expedient d’acord amb l’acta aixecada en el seu moment.

Comparteix