L’Ajuntament adquireix un nou cotxe patrulla per a la Policia Local

Comparteix

Es tracta d’un Seat Ateca que ampliarà el parc mòbil del cos policial.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha adquirit a través de la central de compres de l’ACM (Associació Catalana de Municipis i Comarques), un nou vehicle per a la seva Policia Local. En concret, es tracta d’un Seat Ateca que ampliarà el parc mòbil del cos policial, que ja disposa d’una pick up i dos cotxes patrulla més.

El nou vehicle, que va entrar en funcionament el passat dijous, va equipat amb tot allò que necessita la PoliciaLocal per tal de fer la seva feina de patrullatge, vigilància, seguretat ciutadana i trasllat de detinguts, ja que disposa de l’equipament necessari per realitzar aquesta tasca.

D’aquesta manera, es rejoveneix un parc mòbil amb molts quilòmetres al damunt. Francesc Siuraneta és sotsinspector en cap de la Policia Local de l’Ametlla de Mar.

Com l’Ametlla de Mar, són molts els ens locals que han confiat en l’acord Marc de Mobilitat Sostenible que posa a disposició vehicles de tota mena, ja siguin elèctrics, híbrids i de motor de combustió, tant de compra com en modalitat rènting.

Comparteix