La Cala per la Independència inicia el procés de renovació de càrrecs de la junta

Comparteix

Aquest dijous La Cala per la Independència es va reunir amb els seus socis membres de ple de dret per informar-los sobre l’obertura de candidatures per renovar els càrrecs de la Junta de l’entitat. Els càrrecs a renovar són el de coordinador, tresorer i secretari. El procés de presentació de candidatures finalitzarà el dia 24 de juliol.

Després de dos anys de mandat, cal renovar els càrrecs de les assemblees territorials. Per això, aquest dijous a la reunió, la junta de l’Assemblea de l’Ametlla de Mar va donar a conèixer l’obertura del termini per presentar candidatures que s’allargarà fins al divendres 24 de juliol. Montse Gonzàlez és la coordinadora de l’entitat.

En el cas de La Cala per la Independència, els càrrecs actuals es van prorrogar en el seu moment, fet que acumulen ja un mandat de quatre anys.

La condició per sol·licitar algun dels càrrecs és que han de ser socis membres de ple dret de l’entitat. Un cop presentades les candidatures, s’obrirà el procès electoral. En el cas que només surti un candidat per cada càrrec no caldrà fer eleccions  bé, si no sortís  cap candidat, s’informaria a l’Assemblea Nacional.

Paral·lelament a aquest procés, l’entitat continua treballant amb els projectes vigents. Tot i això, i degut a la Covid-19, actes amb renom i miltitudinaris com és l’11 de setembre estan parats i es desconeix com es farà.

Comparteix