El Club Nàutic ajorna una setmana el començament dels cursos de vela

Comparteix

El Club Nàutic de l’Ametlla de Mar ha decidit endarrerir una setmana l’inici dels habituals Cursos de Vela Lleugera. El positiu de Covid-19 detectat a l’Ametlla de Mar i els petits rebrots registrats al territori, han pesat en la decisió de l’entitat, que ja tenia preparat el protocol d’actuació amb l’objectiu de protegir a usuaris, alumnes i professors.

De fet, una de les primeres mesures que el Club Nàutic va aplicar a la celebració dels cursos, va ser la reducció de places amb l’objectiu que es poguessin garantir les distàncies de seguretat. Enric Domènech és contramestre del Club Nàutic.

Sota el lema, “Navegar a vela”, el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar segueix amb el seu objectiu de divulgació dels esports de vela al municipi i l’impuls entre la gent de la localitat i els visitants.

Com ja porta fent des de fa anys, ha organitzat els Cursets de Vela Lleugera de cara als mesos de juliol i agost, distribuïts per setmanes individuals i adreçats a persones majors de vuit anys. Els cursets tenen una durada de tres hores al dia entre les 10,30 h del matí i les 13.30 de la tarda i el Club Nàutic disposa per a les classes d’aprenentatge de l’Escola de Vela i la seva flota de vaixells Optimist, Vaurien i Raquero. El preu del curs s’ha adaptat per oferir facilitats als socis de l’entitat i a les persones empadronades a l’Ametlla de Mar.

Pel que fa a la resta dels usuaris de les instal·lacions del Club Nàutic, ja s’estan aplicant mesures de seguretat en els espais comuns, zones socials i benzinera.

Comparteix