Àlex Gómez entrenarà l’equip cadet de futbol de l’AME de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’entrenador calero té un recorregut internacional i amb diversos anys de trajectòria a la Masia.

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha apostat per un entrenador de la categoria d’Àlex Gómez per donar un impuls a l’equip cadet de futbol de l’entitat, amb l’objectiu d’optar a reptes importants i consolidar una categoria afectada per la manca d’efectius.

Àlex Gómez, serà el màxim responsable de la banqueta de l’equip cadet de futbol de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar després de l’aposta feta per l’ajuntament de l’Ametlla de Mar, que d’aquesta manera vol donar un impuls al futbol base calero.

Àlex Gómez, entrenador calero amb recorregut internacional i amb diversos anys de trajectòria a la Masia, serà complementat per Abelardo Pérez, entrenador i professor de l’Institut Candelera. Tots dos tenen molta feina per davant fins al començament de la temporada, prevista per a la tercera setmana d’octubre. Un dels principals problemes, serà la manca d’efectius, donat que una bona part dels jugadors de la promoció de 2006 estan jugant en clubs de fora de la població.

L’objectiu és consolidar la base de jugadors de 2005 i convèncer algun dels jugadors que juguen fora perquè tornin a lluir els colors blaugrana. Si no s’aconsegueix prou nombre de jugadors, l’alternativa seria poder completar l’equip amb jugadors de les poblacions veïnes.

El regidor d’Esports, Jordi Llaó, considera que «tenim un bon nombre de professionals d’aquí repartits arreu i el que volem és aprofitar-ho i que ens ajudin a millorar, no només el futbol base, sinó tot el nostre esport».

Àlex Gómez té onze anys d’experiència organitzant el Campus de Futbol Terres de l’Ebre a Rasquera i Ginestar i el seu pas per clubs com el Barça, el Còrdova, el Kitchee de Hong Kong, el Ratchaburi Tailandès o l’Ascó i la seva faceta com a scouting del Betis a Catalunya, han portat al calero a desenvolupar una metodologia que conjuga totes aquestes experiències aplicades al futbol base.

Comparteix