La Policia Local deté dues persones per intentar robar en un habitatge a Les Tres Cales

Comparteix

La Policia Local de l’Ametlla de Mar va detenir ahir dijous al vespre a dues persones, una parella resident a Reus, per intentar forçar l’entrada d’un habitatge de la urbanització Les Tres Cales.

Una patrulla policial es va desplaçar fins al domicili, després de rebre l’avís dels veïns de la presència d’un vehicle sospitós. Fora del turisme, que estava estacionat enfront del xalet, es trobava una dona en actitud sospitosa.

Davant la incoherència del seu relat, els agents van iniciar una recerca per la zona localitzant, en un carrer proper, al segon implicat. Es tracta d’un home que es trobava amagat entre uns matolls.

La policia va comprovar que la porta principal i una de les finestres de la casa on estava estacionat el vehicle estaven forçades. I, a més, va localitzar diversos estris per fer palanca a l’exterior.

Per aquest motiu, es va procedir a la detenció d’ambdós per un presumpte delicte de temptativa de robatori amb força. Els detinguts, que tenen antecedents penals, van ser lliurats als Mossos d’Esquadra, a l’espera de passar a disposició judicial.

Comparteix