Aquest divendres s’acaba un curs escolar marcat pel coronavirus

Comparteix

L’Escola Sant Jordi i l’Institut Candelera finalitzen el curs aquest divendres. Els alumnes d’educació primària i de secundària ja tenen les seves notes finals d’aquest curs escolar que, a causa de la Covid-19, ha acabat d’una manera atípica a tots als centres educatius. Tot i això, valoren positivament el sistema telemàtic que s’ha utilitzat.

Durant aquesta setmana, els alumnes de l’Escola han tornat a les aules no per fer classe, sinó per recollir les notes i tot el seu material escolar, de manera esglaonada i seguint les mesures de seguretat. D’aquesta manera, han finalitzat un curs amb un tercer trimestre atípic, marcat per classes i comiats virtuals, i l’ús de les noves tecnologies.

Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi:

Per altra banda, a l’Institut Candelera, els alumnes també han acabat oficialment el curs, tot i que als de 2n BAT els queda realitzar les proves d’accés a la universitat entre el 7 i 10 de juliol. Per això, seguiran fent classes de reforç virtuals i algunes de presencials. La resta d’alumnes ja tenen totes les notes, que han rebut per correu electrònic i postal.

El tercer trimestre a l’Institut també ha estat totalment telemàtic, amb classes i tutories virtuals, a excepció de tutories o sessions d’orientació que han estat presencials. La direcció del centre comenta que tants els alumnes com el professorat s’han adaptat perfectament al nou sistema, tot i que no pot substituir el presencial.

Javier Sánchez és el director de l’Institut Candelera:

Comparteix