El sotsinspector Agustí Pàmies és el nou cap de la comissaria dels Mossos

Comparteix

El sotsinspector dels Mossos d’Esquadra Agustí Pàmies és, des del passat mes de març, el nou cap de la comissaria de districte de l’Ametlla de Mar. Pàmies arriba procedent de Cambrils, d’on ha estat el màxim responsable de la comissaria els últims nou anys després de participar en el desplegament del cos per tot Catalunya.

L’objectiu de la nova direcció policial és continuar amb la feina engegada pels anteriors comandaments, en els primers quatre anys de vida de la comissaria. El sotsinspector remarca que la seguretat ciutadana seguirà sent l’eix principal de treball en un territori que multiplica la seva població a l’estiu, sobretot en urbanitzacions.

Pàmies també ha destacat la bona coordinació amb la Policia Local, que s’ha posat de relleu durant l’estat d’alarma. La comissaria de districte dels Mossos d’Esquadra cobreix els municipis de l’Ametlla de Mar, el Perelló, l’Ampolla i Camarles. Un total de 16.000 habitants que s’incrementen en la temporada turística.

Comparteix