Detenen el dependent d’un establiment comercial de l’Ametlla de Mar per inventar-se que l’havien atracat

Comparteix

Els Mossos d’Esquadra han detingut el dependent d’un establiment comercial de l’Ametlla de Mar per simular haver estat víctima d’un robatori violent. Dilluns, l’home va denunciar a la policia que dos individus s’havien presentat a la botiga i que l’havien amenaçat amb una navalla per tal que els lliurés la recaptació.

Segons el treballador, els lladres van sostreure-li 1.000 euros i li van ocasionar petites ferides al coll i a l’avantbraç fruit de la intimidació que van exercir. La investigació però va concloure que l’home s’havia inventat el suposat atracament per obtenir un benefici econòmic i que, fins i tot, s’havia produït petites lesions per tal de justificar-se.

Davant d’aquests indicis, els Mossos van detenir l’home, un veí de Cambrils de 47 anys i nacionalitat xinesa, per una simulació de delicte. Un cop va declarar a comissaria, el dependent va quedar en llibertat a l’espera de comparèixer davant el jutge quan sigui requerit. 

Comparteix