Nous cartells a les platges per informar sobre el mesures per prevenir el coronavirus

Comparteix

Uns nous cartells informaran als banyistes sobre les mesures a seguir aquest estiu a les platges caleres. L’Ajuntament ha instal·lat una vintena de panells a les cales del municipi que tenen una major afluència d’usuaris. El cartell inclou un QR on s’amplia la informació i s’ofereix en diferents idiomes. 

D’aquesta manera, tots els usuaris podran conèixer les mesures de prevenció i seguretat que han de seguir, així com quin és l’aforament de la platja on es trobin. En el cas que estigui plena i amb l’accés tancat, el panell també explica quines són les cales més properes. Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis:

Mentre els primers banyistes ja gaudeixen de nedar i prendre el sol a les platges del municipi, l’Ajuntament continua treballant per posar-les a punt, després dels danys causats pel Glòria. Unes obres assumides pel consistori a causa dels retards de Costes de l’Estat, que només ha actuat a la platja de l’Àlia.

Comparteix