L’Ajuntament i els comerciants treballen units per la reactivació del comerç local

Comparteix

L’Ajuntament ha creat un grup de treball amb els comerciants per tal de reactivar el comerç local. El grup està constituït per la regidoria de Comerç i una representació del sector, i té la voluntat de treballar conjuntament per desenvolupar mesures que potenciïn el petit comerç i combatre els efectes econòmics que deixi el coronavirus.

Després de dies amb les persianes baixades, molts comerços del municipi han tornat a obrir portes però amb un context totalment diferent. Per aquesta raó, el grup de treball vol estudiar noves accions per reinventar el sector i sensibilitzar la població de la importància del comerç de proximitat. Maite Boquera és la regidora de Comerç:

Pel que respecta al sector turístic, l’Ajuntament treballarà amb els establiments mesures de cara a la temporada d’estiu, per garantir la seguretat dels visitants i potenciar la destinació. De fet, l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar està treballant en un pla que detalli nous reptes de futur i aposti per millorar aspectes claus en la projecció turística.

Comparteix