Comencen les preinscripcions ‘telemàtiques’ pel pròxim curs

Comparteix

La preinscripció per a l’educació infantil, primària i ESO comença aquest dimecres. Les famílies amb nens que accedeixin per primer cop en un dels centres educatius hauran d’inscriure’ls abans del 22 de maig, fent el tràmit de manera telemàtica.

En casos excepcionals, també es podrà fer presencialment entre els dies 19 i 22 d’aquest mes, demanant cita prèvia. La directora de l’Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, ha insistit perquè es faci aquest tràmit per garantir tres línies de P3 el curs vinent.

I és que la preinscripció permet planificar la distribució dels alumnes i el nombre de professorat, tal com explica el director de l’Institut Candelera, Javier Sánchez, qui també demana que tothom faci el tràmit per disposar dels màxims recursos.

Només en el cas de la Llar d’Infants Xerinola, el termini de preinscripció s’allargarà un mes, fins al 12 de juny. La seva directora, Consol Ferré, ha recordat que s’han d’inscriure tots els qui hagin d’anar durant el curs, encara que comencin més tard.

Les sol·licituds de preinscripció es poden descarregar al web queestudiar.gencat.cat. Un cop emplenada, s’haurà d’enviar el resguard i la documentació requerida escanejada o fotografiada al correu electrònic del respectiu centre educatiu.

Comparteix