Desmunten el peatge de l’AP-7 a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’antic peatge de l’AP-7 a l’Ametlla de Mar serà història aquest dimecres. Un cop aixecades les barreres de l’autopista el passat 31 de desembre, en el tram entre Salou i Alacant, s’estan duent a terme els treballs per retirar tots els elements dels peatges.

A primera hora del matí, els operaris han començat la demolició de la marquesina del peatge de l’Ametlla de Mar. Les obres han obligat a tallar fins les 20 h la sortida 38 i s’estan desviant per l’N-340 els vehicles que volen entrar o sortir del municipi.

El desmuntatge de la marquesina completarà uns treballs que van començar a primers de març, amb la retirada de les cabines, les màquines de pagament automàtic i de retirada de tiquets, així com dels lectors del teletac o dels semàfors, entre altres.

Comparteix